Badmode grote maten voor iedereen!


Lekker naar het strand of het openluchtzwembad. Het kan weer en het mag weer, dus willen we dat weer! Maar wat nu als je al in geen jaren een badpak, bikini of tankini hebt aangehad? Wat nu als jij denkt dat er in jouw maat(je meer) niets te koop is? Dan heb je nog niet bij Meyer Mode gekeken. De badmode grote maten is daar zeer uitgebreid en er is altijd een badpak, bikini of tankini voor jou bij. Je kunt de diverse onderdelen van de bikini's en tankini's met elkaar combineren om zo een perfecte set te krijgen. Badmode grote maten is er voor iedereen!

Je hoeft je niet meer te verstoppen!

Veel dames met een maatje meer gaan toch maar niet mee naar het strand of blijven, als ze wel mee gaan, stilletjes in hun jurk op hun handdoekje liggen. Want stel je voor dat je opvalt. Maar dat is echt onzin! Ook jouw lijf mag gezien worden en genieten van de zon, het zand en de zee. Je doet jezelf echt te kort als je daar, alleen vanwege je kledingmaat, niet van kunt genieten! Badmode grote maten is ook niet meer zoals vroeger. De badmode is, ook in grote(re) maten, erg hip en modern. Sluit aan op de juiste plaatsen en zit erg comfortabel.

Badmode grote maten is een fijne aanvulling op je kledingcollectie

Want al ga je er niet mee naar het strand of het openluchtzwembad, je kunt er ook heerlijk mee in de tuin of op het balkon liggen. Grote kans dat je dat voorheen ook al niet deed. En dat terwijl de zon niet alleen vitamine D geeft, maar ook een geluksgevoel. Dat geluksgevoel gunt Meyer Mode iedereen. Welke maat je ook hebt. Door badmode grote maten aan te schaffen zorg je dus extra goed voor jezelf en zul je meer genieten van het warme weer.

Online bestellen en fijn thuis passen

Badmode passen in een hokje in een winkel is eigenlijk nooit fijn. Je voelt je daar niet op je gemak en de spiegel en het harde licht maken het er niet beter op. En dus bestel je bij Meyer Mode gewoon online. Door de handige maattabellen weet je welke maat het best bij jou past. Je kunt dan thuis, fijn voor je eigen spiegel, passen en bepalen of het setje of het badpak echt zo mooi zit als je had gehoopt. En geloof mij: je krijgt direct zin om naar het strand te gaan!

, , , ,

Geef een reactie