De vier leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest


Vrijgezellenfeestjes zijn echt iets om naar uit te kijken. En als je zelf de bruid of bruidegom bent dan is dan heb je er waarschijnlijk heel veel zin in, maar ben je misschien ook wat nerveus. Zeker als je jouw feestje door je vrienden laat plannen. Wie weet wat je dan te wachten staat. Maar als je zelf die vriend of vriendin bent die de boel moet regelen, kan het nog weleens een enorme klus lijken. Wat ga je op zo’n dag of avond doen? Wat is leuk? Oké met een kroegentocht zit je altijd goed maar misschien wil je van tevoren ook nog iets anders uitproberen. Daarom zet ik in deze blog de vier leukste activiteiten voor vrijgezellenfeesten op een rijtje. Lees je mee?

Lachen en leren

Iets nieuws leren is altijd leuk. Zeker wanneer je het combineert met je beste vrienden. Neem het allemaal niet te serieus en voor je het weet liggen jullie lachend op de grond. Kies een activiteit die je samen kan doen zoals het leren maken van cocktails, dat komt wellicht later op de avond nog van pas. Of misschien wil je iets van je een nieuwe ervaring op doen, dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een driftcursus te doen. De adrenaline giert door je lijf.

Speel de spellen

Vind je dat je dan alsnog allemaal voor jezelf bezig bent? En wil je echt iets samendoen? Dan is een dag vol spellen een heel goed idee. Nee, geen bordspellen maar échte spellen van een groter formaat. Zo kan je een soort mini Expeditie Robinson beleving op doen. Er wordt dan een parcours van verschillende grote spellen opgezet waar je samen met jouw gezelschap doorheen moet. Op wie kan je bouwen?

Kaarten en fiches

Net zo ouderwets misschien als de kroegentocht is wel het casino. Je hoeft namelijk niet helemaal naar Las Vegas te gaan voor een vrijgezellenfeest. Regel Vipplaatsen en maak er een echte ‘gentlemen’s night’ of ‘ladies night’ van. Misschien neem je de jackpot wel mee naar huis.

De ouderwetse kroegentocht

En als laatste moet ik ‘m toch even noemen hoor, de kroegentocht. Het is in ieder geval in Nederland zeer populair tijdens een vrijgezellenfeest. Stippel de route uit en vergeet die vervolgens compleet. Dans op de hits van nu en toen en sluip (of kruip) daarna allemaal weer naar huis. Zorg je er wel voor dat de bruid of bruidegom weer veilig bij zijn of haar verloofde eindigt? Veel plezier!

, ,

Geef een reactie