Een tuin om in weg te dromen


De tuin is voor vele gezinnen misschien wel het mooiste en gezelligste plekje van het huis. In de tuin kun je samenkomen met lekker weer, gezellig eten met elkaar en lekker ontspannen op mooie zomerdagen. De zomer is in volle gang en we kunnen steeds vaker met z’n allen genieten van heerlijke zomerdagen en avonden. Als jouw tuin nog niet naar wens is of je hebt al lang het idee om je tuin een makeover te geven dan kan wellicht deze blog jou helpen. We hebben een aantal leuke tips verzameld om jouw tuin om te toveren tot een plek om bij weg te dromen. 

Creëer een centrale plek

Om ideaal van de tuin te kunnen genieten heb je voldoende ruimte nodig. Soms is dit niet altijd mogelijk. Zorg er in ieder geval voor dat je een centrale plek in je tuin creëert met bijvoorbeeld een grote eettafel waar je met meerdere personen kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Is er geen ruimte voor een tafel? Overweeg dan een grote of kleine loungeset aan te schaffen. Samen komen is samen zitten en dat is toch wel het gezelligst met elkaar als een ieder kan zitten. 

Sfeerlicht voor de avonden

Een warme zomeravond is een van de mooiste dingen van het leven. Tot laat kunnen genieten van de zon die pas laat onder gaat. Het geeft je een geluksmomentje en het gevoel dat je leeft. Maar op een gegeven moment gaat de zon toch steeds sneller onder. Neem daarom sfeerlicht in de tuin door bijvoorbeeld elektrische kaarsen te plaatsen of tuinverlichting op zonne energie. Overdag kunnen deze lampen uitstekend opladen door het mooie weer en in de avond geven ze precies genoeg licht af om nog even samen na te tafelen. 

Exotische planten

Voor het ultieme vakantiegevoel moet je natuurlijk ook wat groen in de tuin hebben. Wissel dit af met kleur door exotische planten te plaatsen. Dit maakt je tuin tot leven en geeft je het idee dat je even niet meer in je eigen tuin zit maar op een tropisch oord. 

De tuinmeubel specialist

Vind jij het lastig om zelf aan de slag te gaan met je tuin of heb je geen idee waar je moet beginnen? Kijk dan eens op Tuinmeubelland.nl. Tuinmeubelland heeft een verrassend groot assortiment en bieden graag hulp om jouw tuin om te toveren tot jouw ideale stulpje. Met de vele specialisten en goede service die tuinmeubelland verleend ben jij bij hen aan het goede adres! Met meerdere locaties in Nederland is er vast en zeker een Tuinmeubelland fideaal bij jouw in de buurt. Kom gezellig eens langs om je te laten adviseren of verrassen met het ruime aanbod.


Geef een reactie