Een ultieme chillavond


Rust; het is enorm belangrijk. Rust je niet goed uit, dan zul je ook weinig energie hebben voor andere dingen. Je moet er dus voor zorgen dat je voldoende uitrust om voldoende energie te hebben. Maar dat uitrusten, hoe doe je dat? Onder andere door bij tijd en wijlen een chill avondje in te plannen. Dat is nog eens lekker, maar hoe doe je dat dan, een goed chill avondje hebben? Dat heeft natuurlijk vele kanten, maar we willen het graag met je bespreken in deze blog. We gaan graag in op een aantal aspecten die je hierbij kunnen helpen en die makkelijk te implementeren zijn. Dus; ben je klaar voor meer rust in je hoofd en voor je lijf? Lees dan snel verder in deze blog. 

Hapje en drankje

De eerste stap begint wat ons betreft bij een lekker drankje en hapje. Natuurlijk, je moet niet te vaak ongezond eten en alcohol drinken, maar zo af en toe mag het best. En wanneer dat dan mag? Nou, een chill avondje is hier bij uitstek geschikt voor. Kijk bijvoorbeeld eens naar iets lekkers met pisang drank. Een echte klassieker, maar desalniettemin een enorm lekker ingrediënten voor de heerlijkste versnaperingen. Je kunt ook eens naar een bacardi spiced aanbieding kijken, hier geldt eigenlijk hetzelfde voor. En de hapjes dan? Kies een kant en klare borrelplank bij de traiteur, stel zelf iets samen of pak er gewoon een zak chips bij; je hebt alle touwtjes zelf in handen.  

Rust

Dan de rust; dit is wat ons betreft het tweede belangrijkste onderdeel. Wat je onder rust moet verstaan? Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan iets als een telefoonloze avond. Leg je telefoon (en je laptop, tablet en smartwatch) weg en ga eens genieten van een goed boek of een leuke film. We raden je aan om dit in je eentje te doen, dan kun je helemaal tot rust komen. Even niets hoeven zeggen, gewoon jij en je rust.

Knusheid

Dan is het nog zaak om een beetje knusheid te creëren. Knusheid dan in de zin van een beetje gezelligheid. Een achtergrond muziekje, een kaarsje aan, een dekentje erbij en ga zo maar door. Niet teveel licht, gewoon genoeg om wat te kunnen zien. Dit is erg geschikt voor zo’n chill avond en stelt je ook een stuk meer in staat om in een ‘rust-modus’ te komen. Probeer het zeker eens uit! 


Geef een reactie