Een vakantiehuis in Kroatië boeken


Wanneer je nu al zin hebt in de zomer en niet langer meer kan wachten is dat natuurlijk het uitgelezen moment om alvast een vakantie voor aanstaande zomer te gaan boeken! Een prachtig vakantieland om in de zomer naar toe te gaan is Kroatië. Het klimaat is in Kroatië namelijk lekker warm in de zomer, dus je kan veel zwemmen en van de zon genieten. Ook zijn er veel leuke stadjes om te bezoeken. Het culturele niveau ligt daarom best hoog in Kroatië. Maar ook de natuur is goed te vinden in Kroatië. Het land telt namelijk heel veel nationale parken waar je prachtig kan wandelen. Dit is ook een van de dingen die Kroatië het uitgelezen vakantieland maakt voor een gezin of vriendengroep, er is namelijk voor ieder wat te vinden wat hij of zij leuk vindt. 

 

Stad aan de kust

Het is dan natuurlijk wel handig als je een vaste uitvalbasis hebt. Een leuk vakantiehuis bijvoorbeeld. In Kroatië zijn veel leuke vakantiehuizen te vinden. Een leuke regio voor het huren van een huis is in Porec. Het leuke van deze omgeving is namelijk dat een vakantiehuis Porec heel gemakkelijk aan het strand kan liggen. Deze regio heeft namelijk hele bijzondere kiezelstranden aan de Adriatische zee. Hierdoor heb je veel kleine baaien waar je je de hele dag heerlijk kan vermaken. Ook zijn er in de omgeving veel interessante excursies te doen. Hierdoor kan het de ideale combinatie zijn van een heerlijke strandvakantie met ook culturele excursies. Ook voor de jongeren is het nachtleven van Porec een echte aanrader. Er zijn namelijk heel veel bars en clubs die tot diep in de nacht open zijn. 

 

Huis met een zwembad

Wanner je liever een vakantiehuis zoekt in de natuur ben je met een vakantiehuis Rovinj Kroatie misschien aan een beter adres. Deze stad ligt namelijk aan de westkust van Istrië en kent veel mooie kleine historische stadjes. Daarom is het de perfecte uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Veel stadjes bezoeken en de prachtige binnensteden met steegjes te bekijken. Veel huizen in deze regio hebben een eigen zwembad. Hier kan je dan een luxe villa huren met een heerlijk zwembad, dit is natuurlijk ideaal als er kinderen mee op reis zijn. Verder ligt Rivonj dus ook aan de kust dus ook vanuit hier kan je het strand vaak bezoeken. Omdat het in heel Kroatië in de zomer vaak goed weer is kan je dus volop genieten van de zon en het warme weer. Hierdoor kan je nu tijdens het boeken alvast wegdromen van aankomende zomer.  


Geef een reactie