Zotte Zomer Festival

Tijdens het Zotte Zomer Festival is er ook een Escaperoom te vinden. Deze Escaperoom met het thema Expeditie Java is ondergebracht in een pipowagen en is geschikt voor groepen van maximaal 5 personen. Zij krijgen een uur de tijd om door goed samen te werken alle opdrachten en puzzels in de Escaperoom op te lossen en daardoor te ontsnappen. De kosten bedragen 10,- euro per persoon en maximaal 5 personen kunnen per keer deelnemen. Reserveer tijdig via tel. 0486 - 436 123.

Expeditie Java

Jullie zijn op expeditie in het gebied rond vulkaan Meravi op zuid Java. Jullie hebben enige dagen geleden op de helling enkele archeologische schatten van grote historische waarde ontdekt, deze lagen jaren lang goed verborgen. Tot jullie grote schrik hebben jullie zo juist een bericht gekregen van het seismologisch instituut dat Meravi weer actief is en op het punt van uitbarsten staat.

Lukt het jullie om op tijd het gebied te verlaten en jezelf in veiligheid te brengen?

Escaperoom ’t Huukske

Sinds maart exploiteert Lineke Holtzhuizer (19 jaar) bij Wok de Beleving aan de Graafseweg in Langenboom diverse Escaperooms. Onder de naam Escaperoom ’t Huukske zijn er verschillende Escaperooms met diverse uitdagende thema’s voor zowel kleine als grote groepen. Op verzoek van de organisatie richt Lineke ook op het Zotte Zomer Festival een Escaperoom in.

Meer

Meer weten of reserveren voor de Escaperooms in ’t Huukske of op het Zotte Zomer Festival? Bel tel. 0486 - 436 123 of zie www.escaperoomhuukske.nl.