Gebruik maken van deelauto Amsterdam is een aanrader!


Wil je vanuit Amsterdam lekker een dagje naar het strand van Zandvoort maar wil je niet met het openbaar vervoer of op de fiets, dan kun je natuurlijk een auto lenen van vrienden. Maar dat is lang niet altijd een goede oplossing. Want wat als deze vrienden nu zelf die auto nodig hebben? Een deelauto Amsterdam is dan een veel beter plan. Met een deelauto Amsterdam heb je de vrijheid om de dag zo in te delen als jij wilt. Blijf je een uurtje langer op het strand? Dan doe je dat. Wil je al je strandspullen meenemen? De kofferbak is groot genoeg.

Een deelauto Amsterdam voor privé of zakelijk

Je kunt met een deelauto Amsterdam alle kanten uit. Of je nu privé of zakelijk een auto wilt huren, met Greenwheels kan het allemaal. Je kunt een auto abonnement afsluiten voor als je regelmatig een auto wilt huren. Maar gaat het om één keer, dan hoef je geen abonnement af te sluiten. Je kunt met de Greenwheels deelauto alleen even de boodschappen doen, maar je kunt er ook een weekendje mee weg. Het is maar net wat jij wilt.

Reserveer gemakkelijk en zonder gedoe via de app

Wil je voor één keer een auto huren of is het een wekelijks terugkerende afspraak waar je een auto voor nodig hebt? Met de app van Greenwheels kun je op ieder gewenst moment een auto reserveren. Of dat nu voor een uurtje is of voor een hele dag. Je reserveert via de app en op het moment dat je de auto dan gaat gebruiken kun je deze via de app openen. Je hoeft dus niet nog ergens de sleutel op te halen. De sleutel is namelijk in de auto aanwezig. In het dashboardkastje vind je de boardcomputer. In deze boardcomputer vind je de autosleutel. Je hoeft hiervoor alleen maar even je pincode in te toetsen en je kunt de autosleutel gaan gebruiken.

Hoe zet ik de auto weer op slot?

Ben je weer terug op de eigen parkeerplaats van de Greenwheels deelauto? Dan heb je vast al even gecontroleerd of de brandstofmeter meer dan een kwart vol aanwijst. Is dat niet het geval: dan zul je nog even moeten tanken. Is alles in orde, dan kun je de autosleutel weer in de boardcomputer doen en de boardcomputer weer in het dashboardkastje plaatsen. Om de auto af te sluiten heb je de app op je mobiel weer nodig. Vergeet je niet om al je spullen uit de auto te halen?


Geef een reactie