Kinderfeestjes in Amsterdam


Is jouw kind binnenkort jarig en wil je deze en al zijn vrienden en vriendinnen verrassen met iets spannends en wat ze nooit zullen vergeten? In deze blog nemen wij jou mee in enkele activiteiten waarvan wij zeker weten dat de kinderen een onvergetelijke dag gaan beleven. Na het feestje zullen alle kinderen op school over deze dag hebben en wil iedereen het nog vaker doen. Voor kinderen zijn kinderfeestjes het leukste wat er is, voor de jarige is zo een dag de mooiste dag van het jaar, het ontvangen van alle aandacht en cadeaus en nog een leuke activiteit. Zelf ben ik ook een kind geweest en daarom heb ik hieronder naar mijn mening hele leuke tips gegeven. Ben je benieuwd? Lees dan zeker verder!

Paintballen

Waar de jongens vaak heen willen is naar een paintball of een lasergame veld. Door de stijging van gamers binnen Nederland onder de 16 jaar willen kinderen dit uit proberen in het echte leven en niet achter een beeldscherm. Met het spelen van geweren krijgen kinderen een bepaalde kick. Met paintballen heb je ook kinder wapens waardoor de verfkogels minder hard aan komen. In Amsterdam heb je verschillende plekken waar je het kunt doen, in een speciale loods of in een bos. Met dit stoere kinderfeestje krijgen de kinderen dus een speciaal geweer, een masker en een camouflage pak.

Efoilen

Is jouw kind echt een type die lekker in de buitenlucht iets wil gaan doen en het liefst op het water? Neem dan een kijkje bij Efoil Amsterdam. Zij bieden kinderfeestjes aan waar meerdere kinderen kunnen efoilen op het water. Nog niet een idee wat efoilen is? Dit is het zweven boven het water op een klein surfboard die wordt aangedreven door een elektrisch motor die onder het board vastzit. Met een afstandsbediening en je eigen lichaam bestuur je het board en probeer je balans te houden. Voor kinderfeestjes is dit vrij nieuw, nog niet veel mensen hebben dit gedaan omdat het pas de laatste jaren trending is over de wereld. Wanneer het iets kouder is in Nederland kunnen de kinderen ook een pak aan doen die hun warm houdt.

Suppen

Dit is voor de iets oudere kinderen! Het suppen op het water met een peddel en een supergrote surfboard. Bij efoil Amsterdam kan je dit ook doen! Je kunt bijvoorbeeld een mix nemen, wanneer er niet meer efoil boards over zijn kunnen de kinderen die moeten wachten gaan suppen en daarna kunnen ze wisselen. Sup huren Ijburg is ook een optie als je niet wilt gaan efoilen.


Geef een antwoord