Osprey backpacks: voor de echte reiziger


Ik zwerf al een aantal jaren door Azie. Allereerst met een goedkope backpack. Met veel te veel spullen natuurlijk. Maar naarmate ik een gevorderde reiziger werd, was het soort backpack ook steeds belangrijker geworden. Ik sleep hem immers overal met me mee en hij moet dus degelijk, mooi en functioneel zijn.  Na een aantal backpacks versleten te hebben is Osprey nu mijn favoriete backpack geworden. Stap mee in deze wondere wereld van backpacks!

Wat is Osprey?

Osprey is een merk uit Californië dat diverse rugzakken, backpacks en praktische reisaccessoires aanbiedt. De rugzakken en backpacks zijn geschikt voor diverse reizen en reizigers. Voor vrijwel iedereen zitten er passende tassen tussen. Met de reisaccessoires kun jij je bagage beschermen tegen vocht en je kunt eenvoudig water vervoeren om uitdroging te voorkomen. De Amerikaanse firma maakt al meer dan 40 jaar functionele rugzakken en tassen van de beste kwaliteit. De artikelen van Osprey zijn geschikt voor iedere outdoor en sport liefhebber, maar kunnen ook in het dagelijks leven worden gebruikt. Door innovatie en toepassing van de nieuwste technieken ben je met de producten van Osprey verzekerd van optimaal draagcomfort en jarenlang plezier. Osprey draagt een steentje bij aan een beter milieu door alle rugzakken en tassen van duurzame en milieuvriendelijke materialen te maken. Perfect voor de milieu bewuste reiziger zoals ik!

Een uitgebreide collectie

Het mooiste van dit merk is dat ze een uitgebreide collectie hebben met voor ieder wat wils. Volwassenen en kinderen, beiden kunnen hun hart ophalen bij de vele keuzes die dit geweldige merk rijk zijn. De collectie bestaat uit  onder andere trekking, fiets-, ski- en dagrugzakken, maar ook reis-, foto-, schouder-, toilet- en heuptassen komen voor in het assortiment. Voor wat meer luxe kun je een van de trolleys overwegen en wil je op pad met een klein kind, dan is een multifunctionele kinderdrager heel handig. Verder zijn er verschillende accessoires te verkrijgen zoals transporthoezen en waterzakken. Ik zelf maak al een aantal jaar gebruik van de kinderdrager, aangezien ik op mijn reizen mama ben geworden!

Sportief en functioneel

Of je nu bergen beklimt, lange fietstochten maakt of een weekendje gaat hiken; Osprey heeft een rugzak of tas voor elke activiteit. Alle producten zijn van een dusdanige hoge kwaliteit dat je een levenslange garantie hebt op mogelijke materiaal- en productiefouten. Ik ben zelf verfent bergsporter en heb de tassen dus intensief getest. Zelfs na een ruig weekendje hiken en klimmen, hebben ze het overleefd. Daarom ben ik zo’n fan geworden. Ik wil namelijk niet mijn geld uitgeven aan iets wat meteen kapot gaat. Kwaliteit gaat hierbij zeker boven kwantiteit!

, , ,

Geef een reactie