Zotte Zomer Festival

Tijdens het Zotte Zomer Festival is er op zaterdagmiddag en op zondag een speciale Promotiehoek. Hier kunnen een aantal verenigingen en ondernemers hun activiteiten gratis promoten.

Zaterdag 7 juli 14.00 uur - 18.00 uur

Volleybalvereniging Apollo uit Mill is zaterdagmiddag aanwezig met de Volleybal-Fun-Truck. Via diverse spelen kan men kennis maken met volleybal. Om 14.00 uur is er een dansdemonstratie van DV Dance Action. Ook Yoga Unplukked, Chrisjes Coaching, Coachpraktijk De Kleine Zelfstandigen is aanwezig en tevens een stand van Smits Glas en Raam Decoraties.

Zondag 8 juli 11.00 uur - 18.00 uur

Unplukked Yoga, Chrisjes Coaching en Smits Glas en Raam Decoraties zijn ook op zondag aanwezig. Maar dan zijn er ook nog stands van Taflan Langenboom. Zij laten zien hoe leuk tafeltennis is. Daarnaast is er een stand van Theater Myllesweerd, Tupperware en de brommerclub van Wanne Walm Wanroij. Daarnaast komt er een stand met jaren 50 spullen en modelauto’s.

Meer weten over de eventueel beschikbare ruimte? Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 0485-325634.