Solliciteer op de vacature verkeersregelaar


Veel mensen werken dagelijks in een kantoor en krijgen daardoor veel te weinig beweging en buitenlucht. Het is daarom helemaal niet slecht om eens na te denken over een andere baan. Een baan waarbij je met weer en wind lekker buiten bent en anderen helpt. Mijn broer was laatst op zoek naar een nieuwe baan en hij wilde graag meer buiten zijn. Ik heb toen de vacature verkeersregelaar naar hem doorgestuurd. Deze vacature kan zonder veel ervaring worden vervuld en dat is nu precies wat mijn broer nodig had. Hij houdt namelijk niet zo van studeren en zonder diploma dachten wij allemaal dat hij niet ver zou komen. Niets is minder waar met een goede baan als verkeersregelaar! Het is juist heel leuk om te doen, want ook in de zomer ben je bijna altijd buiten en zorg je dat het verkeer de juiste kant op gaat. Dit heeft natuurlijk wel wat coördinatie nodig en het is dan ook zeker geen baan waar je licht over moet denken. Je krijgt uiteraard ook de nodige opleidingen om alles goed te kunnen doen. Daarnaast worden er oefeningen gedaan, zodat je al goed op de hoogte bent van de verkeersregels voordat je de weg op gaat.

Altijd een leuke vacature verkeersregelaar

Toen mijn broer eenmaal begonnen was als verkeersregelaar, dacht ik meteen dat ga ik ook doen! Ik zit namelijk ook veel te veel binnen en dat is helemaal niet goed. Aan de slag om het verkeer goed te regelen is dan ook ideaal. Vaak wordt je op een bepaalde plaats ingedeeld. Bijvoorbeeld wanneer er een groot festival aan de gang is en iedereen ineens een parkeerplek moet zoeken. Zonder de verkeersregelaars gaat het dan echt niet goedkomen. Wij wijzen je de juiste plek en we zorgen ervoor dat iedereen ook weer makkelijk van het terrein af kan komen. Dit is heel belangrijk, want als er iets mis gaat, moet iedereen snel weg kunnen zijn. Het is dus goed om meteen even te kijken naar de verschillende dingen die je moet doen in deze functie. Je hebt veel meer verantwoordelijkheid dan je misschien zou denken.

Snel de opties bekijken

Natuurlijk kun je online naar de vacatures gaan zoeken, dan weet je ook meteen wat er allemaal mogelijk is. Het is makkelijk om dan snel de baan als verkeersregelaar te kiezen. Zowel mijn broer als ik hebben er in elk geval geen moment spijt van gehad.

,

Geef een reactie