Weg met al die draden!

led inbouwspots dimbaar 230v

Om goede verlichting in je woning te creëren, heb je vaak een grote hoeveelheid lampen nodig. Deze lampen hebben allemaal snoeren, waardoor je al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Niets is zo lelijk als overal snoeren door het huis, witte snoeren, zwarte snoeren en de talloze verlengsnoeren. Wanneer jij ook genoeg hebt van deze rommelige uitstraling in thuis, is het een goed idee om eens te gaan kijken naar een andere oplossing. Je kunt namelijk heel veel doen met led verlichting. Door het gebruik van spotjes, hoef je nergens meer snoeren te zien. Ook de hanglampen met de zwarte snoeren vanuit het plafond zijn dan verleden tijd. Je zult merken dat je woning ineens een stuk opgeruimder en netter oogt. Ik heb zelf thuis zowel spots in het plafond laten plaatsen, als in de vloer. Met goede led inbouwspots dimbaar 230v kun je ook zelf kiezen hoeveel licht je in huis wilt hebben. De gloeilamp is dan zeker niet meer noodzakelijk!

Moderne inrichting

In een moderne inrichting zijn led spots bijna niet meer weg te denken. Je kunt zelf kiezen voor de juiste kleur. Wanneer je een wit plafond hebt en plafondspots wilt laten installeren, is het aan te raden om ook witte inbouwspots te nemen. Hierdoor is de verlichting mooi weggewerkt en zie je de spots bijna niet zitten. Ook in kasten en keukenkastjes is het verstandig om met de kleur mee te gaan. Je zult merken dat het een groot verschil is met de zwarte draden die voorheen door het hele huis te zien waren. Het fijne aan spots is ook dat je er nauwelijks omkijken naar hebt. Zodra ze eenmaal op hun plek zitten, heb je er een hele lange tijd plezier van. Je hoeft niet om de paar maanden een nieuw lampje in te zetten. Spots gaan 10 tot 25 jaar mee! Je bespaart dus ook heel veel geld. 

Warme lampen

Net als alle lampen, kunnen goede spots ook warm worden. Het is dus belangrijk dat je met het installeren even let op het aanbrengen van een koeling van aluminium. Dit wordt aan de achterkant toegevoegd samen met een open ruimte waar de lucht goed kan circuleren. Je zult op deze manier nooit last krijgen van oververhitting. Deze duurzame oplossing voor sfeervol licht in huis is absoluut aan te raden. Je zult je zelfs af gaan vragen waarom je al die snoeren zo lang hebt gehad!

,

Geef een reactie