Zotte Zomer Festival

Ondernemers maar ook particulieren kunnen tijdens het Zotte Zomer Festival op zaterdagmiddag 7 juli van 14.00 uur tot 18.00 uur de meest uiteenlopende voertuigen te koop aanbieden. Denk aan auto’s, fietsen, bromfietsen en motoren. Maar ook tractoren en alle andere vervoersmiddelen kunnen hier te koop worden aangeboden. Per item wat te koop wordt aangeboden wordt een vergoeding van 10,- euro gevraagd voor voertuigen op 4 wielen en 5,- euro voor vervoersmiddelen op 2 wielen.

Goed doel

De opbrengst van Wheels for Sales is bestemd voor Stichting Tour Mill Lijn. Een woonproject voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking, wat in de loop van dit jaar in de voormalige basisschool de Kameleon in Mill gerealiseerd zal worden.

Aanmelden

Deelnemen aan Wheels for Sales op zaterdagmiddag 7 juli in het Landschapspark in Mill? Reserveer dan de gewenste ruimte via de organisatie van het Zotte Zomer Festival. Dat kan telefonisch via tel. 0485-325634 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..