Zomer


NEEM CONTACT MET ONS OP!

We schrijven graag over ervaringen en belevingen over de zomer. Wij staan open om samen te werken. Zo testen we zomerse producten uit of schrijven we vakantie reviews. Ook zomerse uitjes zoals waterskiën, volleybal of zwemmen doen we graag. Of het nu in Nederland is of op een zomerse vakantiebestemming; wij doen het. Ga naar onze contact pagina om te ontdekken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Deze website is ontstaan uit liefde voor de zomer. Met onze vriendengroep kijken we altijd uit naar de zomer. Dagjes naar het strand, cocktails en bruin worden. Ook zijn we meerdere keren als groep op vakantie gegaan naar Albufeira, Rhodos, Salou en Marmaris. Onze ervaringen en zomer tips delen we graag op deze blog. Neem een duik in de Zotte Zomer!

Het strand is onze favoriete bestemming in de zomer. Gelukkig kan je in Nederland zelf heel goed naar Noordwijk, Katwijk of Zandvoort naar het strand. Dit doen wij dan ook regelmatig en zijn altijd opzoek naar tips voor de beste plekjes aan de kust. Wanneer het even uitkomt gaan we graag naar de stranden in het buitenland: Turkije, Spanje of Griekenland komen we graag om het zand tussen de tenen te voelen.

De zomer zou de zomer niet zijn zonder de zon. Het kwik in de thermometer stijgt en de korte broeken, jurkjes en zwemkleding komen tevoorschijn. Lekker bruin worden tijdens het zonne, het liefst languit op het dek van een mooie boot. Wij zijn in de zomer altijd te vinden in het zonlicht. Lange dagen en korte nachten.

Contactformulier